JUBB – Jæren ungdomsbrassband

Hvert år har Gjesdal Brass Band gleden av å invitere musikanter fra hele Jæren til Jæren ungdomsbrassband!
Vi samler messingblåsere og trommeslagere i alderen 13-19 år fra Sandnes, Gjesdal, Klepp, Hå, Time og Egersund. Målet med helgen er å treffe nye venner, samt å få musikalske utfordringer utenom det man får i sitt vanlige korps. Hele 8 ganger siden prosjektet startet i Kulturhovedstaden Stavanger 2008, da under navnet SPOR i messing, har JUBB blitt arrangert.

Dette er et ledd i Gjesdal Brass Bands satsning på skolekorpsene. De aller fleste korpsene sliter med å holde på musikantene når de kommer i ungdomsskolealder, og som en vitamininnsprøytning på motivasjonen arrangerer vi samspill-helg med fokus på sosial knytting på tvers av korps og kommunegrenser, samt musikalsk utvikling.

JUBB 2015Det musikalske ansvaret for opplegget har vært Ebbe Sivertsen og Arfon Owen. Arrangementet er ikke konkurrent til NMF sitt kretskorps, snarere et supplement. Her trenges ikke prøvespill – arrangementet er åpent for alle!

Helga koster kun 350 kroner per deltaker. Dette inkluderer mat for hele helga, noter m.m. Faktura sendes til korpsene samlet, og vi oppfordrer korpsene til å sponse hele eller deler av beløpet. Påmeldingen er bindende etter 2 uker før arrangementet.