Invitasjon til JUBB 2017 – Jæren ungdomsbrassband

Helgen 31. mars – 2. april har Gjesdal Brass Band gleden av nok ett år og invitere musikanter fra hele Jæren til Jæren ungdomsbrassband!

Sted: Oltedal skole (fre-lør) og Gjesdal Ungdomskole (søndag)
Tid: Fredag 17-20, lørdag 10-16, søndag 10-15 og konsert klokken 16:00

Påmelding:


For niende gang samler vi messingblåsere og trommeslagere i alderen 13-19 år (født 2003 eller før) fra Sandnes, Gjesdal, Klepp, Hå, Time og Egersund. Målet med helgen er å treffe nye venner, samt å få musikalske utfordringer utenom det man får i sitt vanlige korps.

Det musikalske ansvaret for opplegget i år er det Ebbe Sivertsen som står for. Til vanlig er han å finne på trombonerekka i Stavanger symfoniorkester.

Arrangementet er ikke konkurrent til NMF sitt kretskorps, snarere et supplement. Her trenges ikke prøvespill – arrangementet er åpent for alle!

Påmeldingen gjelder bare for denne helga, ingen binding utenom det. JUBB koster 300 kroner per deltaker og beløpet inkluderer mat for hele helga, noter m.m.

Faktura sendes til korpsene samlet, og vi oppfordrer korpsene til å sponse hele eller deler av beløpet. Påmeldingen er bindende etter 2 uker før arrangementet.

Fredag og lørdag øver vi på Oltedal skole. Fredagen er det gruppeøvelser 17-20. Lørdagen er det fellesøvelse 10-16. På søndagen flytter vi oss til konsertlokalet som i år er Gjesdal Ungdomsskole. Her øver vi fra 10 og duker til konsert for foreldre og andre interesserte kl 16:00.

Spørsmål kan rettes til Maya på 90074198, jubb@gjesdalbrass.no eller på JUBB sin facebook-side.

Meld deg på JUBB her!

Si noe om dette innlegget